Rólunk

Utazási irodánk a nemzetközi cégcsoport tagjaként működő legnagyobb hazai online utazásközvetítő iroda, az Invia.hu együttműködő partnere. Az Invia.hu közel száz utazásszervező, illetve utazási iroda kínálatának legjobb ajánlatait gyűjti, rendszerezi és teszi elérhetővé egy egyéni preferenciák alapján szűrhető rendszerben. Kiegészítő szolgáltatásainkkal, mint az utazási tanácsadás, biztosítás, parkolás, reptéri transzfer, stb., és szakértőink segítségével valódi élménnyé alakítjuk az utazást ügyfeleink számára.
Az Invia működését, és az annak alapját biztosító szolgáltatásokat felkészült utazási szakértőink és utasainktól érkező visszajelzések révén több mint 10 éve, folyamatosan fejlesztjük, hogy a rendszeresen visszatérő utasaink mellett új és leendő ügyfeleinket is hozzásegíthessük álmaik nyaralásához.
 
Csapatunk minden tagja, országszerte elérhető utazási irodáink minden helyszínén ugyanazért a közös célért dolgozik, 2021. szeptember 17-től pedig sok szeretettel várjuk az utazni vágyókat az ETELE Plázában nyílt INVIA utazási irodában is!
 
Az Etele Travel csapata

Elérhetőségeink:
 
Cím: ETELE PLAZA, 1115 Budapest, Etele út 68. (Térkép megnyitása)
Nyitvatartás:
Hétfő - Szombat: 10:00 - 21:00
Vasárnap: 10:00 - 19:00
E-mail: info@eteletravel.hu